Onze bedrijfspagina.

Ons verhaal

Flatpack Global is opgericht in 2014 en is een snelgroeiend franchisebedrijf met meerdere merken dat een revolutie teweegbrengt in de manier waarop wij denken over flatpack-producten. Met als hoofddoelstelling het creëren van een geweldige klantervaring via onze flatpack-installatiediensten, omvat Flatpack Global Brands de volgende merknamen: Flatpack Assembly Services, Flatpack Kitchen Services en Flatpack Bathroom Services.

We zijn momenteel actief in zes landen en zijn een partnerschap aangegaan met enkele van 's werelds grootste retailers, zoals IKEA, waardoor deze een professionele en hoogwaardige service aan hun klanten kunnen aanbieden.

We zijn pionier in deze nieuwe industrie en daarmee een van de weinige wereldleiders die ondersteuning, advies en services bieden aan de grootste flatpack-retailers ter wereld.

De reis begon als een bijbaantje van Jorgen Ellis, CEO van Flatpack Global, tijdens zijn Universiteitsperiode, in Christchurch, Nieuw-Zeeland. Zijn doel: De wereld veroveren met zijn eenvoudige maar originele concept: het installeren en assembleren van flatpack-producten van mensen bij hen thuis of op kantoor voor een vast bedrag.

 • FAS

  Assembly and installation of all furniture, shelving, sheds, fitness equipment & much more!

 • Kitchen

  Kitchen installation by fully qualified tradesmen

 • Bathroom

  COMING SOON:
  Bathroom installation service

Where we are

Slider

Would you like to know more about Flatpack Global?