Services.

Woonhuis & Commerciële services

Of je nu je huis wil aanpassen/verbouwen of je hebt een bedrijf dat met betrouwbare, vertrouwde installatiepartners wil werken, je zoekt mensen die je kunt vertrouwen. De keuze voor Flatpack Kitchen Services zorgt voor een soepel proces waardoor je je kunt concentreren op belangrijkere zaken in het leven.

Er is niets zo frustrerend om te maken te hebben met ongeorganiseerde, onbetrouwbare aannemers met vakmanschapsnormen, die ver onder die van jezelf liggen. Wij begrijpen dat! We voelen je frustratie en daarom accepteert Flatpack Kitchen Services alleen de hoogste standaard van technici en installateurs om deel uit te mogen maken van ons team. Eenmaal binnen onze organisatie, worden installateurs gevormd door middel van intensieve trainingsprogramma's om te borgen dat hun praktische vaardigheden in lijn zijn met onze hoge verwachtingen.

Particuliere keukenservice

Je keuken is het hart van je huis en is gemaakt om je gezin dichter bij elkaar te brengen. Het is dus een aanwinst en je investering zal daarnaast ook echte waarde toevoegen aan je leven en aan je huis.

Het is belangrijk om te onthouden dat een keukeninstallatie zeer getalenteerde en bekwame installateurs vereist, dus laat het moeilijke deel maar aan ons over!

Als je overleg met onze klantenservice wil, bel je gewoon: 0800 352 87225.

Commerciële Projectservice

Als je commerciële project een gespecialiseerde keukeninstallatie vereist, kun je vrijblijvend contact opnemen. Flatpack Kitchen Services heeft het grootste onafhankelijke team van servicetechnici om je te helpen bij het snel voltooien van je project. Tijd is geld binnen elk commercieel project en daarom hebben we jouw prioriteiten in gedachten.